Panthers Goldin Try-Outit jatkuvat keskiviikkoisin
12.7.2020 21:49 Uutisointi / Gold 5D

Pelaajahaku on vielä käynnissä

Panthers Goldin kesävuoroilla Järvenpään lukiolla on keskiviikkoisin päästy mukavasti takaisin lajiharjoituksiin. Pääsääntöisesti kesäkuun ajan pallo on laitettu keskiympyrään ja tehokas tunti on pelkistetysti "rynnistetty" sen perässä kuin nyt pantterilauman odottaakin tekevän ensi kertaa "laitumelle" päästyään.

Tulevina kesäkeskiviikkoina heinäkuussa otetaan jo ensiaskelia taktiikkataulun kautta. Päävalmentaja Jussi Hoikka odottaa malttamattomana kunnon kulmavääntöjen aloittamiseen. "Nyt kun isommat höyryt maalinkiilto silmissä on saatu hoidettua alta pois, on taas aika siirtää katseet oman pelitavan sisäistämiseen. Vaikka aluksi mennäänkin taas kävelyvauhtia, sieltä lähtöruudusta, niin tavoitteena on syksyn alkuun mennessä päästä takaisin siihen mihin jäätiin kun kausi katkesi."

Näyttöjä treeneissä on käynyt antamassa ilahduttavan moni uusi peluri, mutta ovet ovat edelleen avoinna kiinnostuneille. "Vasemmat pakit ovat katoava luonnonvara, varsinkin sellaiset jotka viihtyvät kuskinpaikalla" - kommentti pelaajakoordinaattori Kolehmaiselta kertoo kenties enemmän kommentoijasta kuin joukkueen todellisista tarpeista...

GM Sami Savolaisen terveiset kiinnostuneille ovat selkeät: "Ei tarvitse olla kovin eikä nopein, riittää että löytyy kiinnostusta sitoutua säännölliseen treenaamiseen ja viihtyy nuorekkaassa porukassa."

Panthers Gold pelaa ensi kaudella miesten 5. divisioonassa. Kesän ajan treenit Järvenpään lukiolla keskiviikkoisin 20:00-21:00

Yhteydenotot:

GM Sami Savolainen

WhatsApp: 040 4476759

Email: savolainensami2@gmail.com


   
Lisää uutisia
Panthers Järvenpää ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat