Esittely
Ottelutilastot
Panthers - ÅIF White
2020-2021 - 2007 - D1 ylempi haastaja lohko 4
Klo 12:00 Tuusula kenttä 1
11
Lok

Kauden avausottelu


Vihdoinkin se alkaa!

Kauan odotettu sarjakausi alkaa vihdoinkin. Ensimmäisenä vastustajana on viime kaudelta tuttu vastus Sipoosta. ÅIF:n kanssa otimme muutaman kerran yhteen ja otteluvoitot taidettiin tasata kauden lopuksi. Tässä lajissa ja tällä tasolla päivän kunto ja osin myös pelaajamäärä ratkaisee paljon. Pikkupanttereista jalkeille sääriin juuri syysloman kynnyksellä hyvä ja sopivan iskukykyinen joukko pelimiehiä mukaan. Tuusulan salibandyhallilla kello 12.00 aloiteaan kohtaaminen. Suositusten mukaisesti katsomamäärä rajoitetaan 50 henkeen ja jokaiselle maski naamalle. Näistä johtuen liput normaaliin tapa veloituksetta.

Otteluraportti Panthers - ÅIF


Sarjakausi käyntiin osin tuttua vastustajaa vastaan. Ottelu alkoi hiukan ikävästi, kun vierasjoukkue otti tahtipuikon tiukasti käteensä ja lakoi takomaan palloja pantterien maaliin. Ensimmäisen erän jälkeen tilanne oli hiukan masentavasti 0-3 lukemissa. Maalipaikkoja oli kotijoukkueellakin, mutta pieni epäonni matkaseurana tarkoitti, ettei reikäpallo mennyt vastusajan maaliin asti.

Toiseen erään lähdettiin tekemään omaa perussuoritusta. Ajassi 22.24 maalijyvää etsinyt Heikki avasikin kotijoukkueen maalihanat. Tuuletuksesta päätellen onnistuminen tuli hyvään aikaan ja paikkaan. Syöttöjäksi Heikin maaliin löydettiin pakin paikalle siirtynyt tai pannut Kaapo. Vierasjoukkue pääsi vielä kaksi kertaa iskemään toiseen erään. Tulos kahden erän jälkeen 1-5.

Viimeiseen erään löydettiin oma pelirytmi ja syöttöjen osuminen kohdalleen, sekä pieni parannus huolellisuudessa takasi vastustajalle 0 maalia ja meille 3 maalia. Maaleista vastasivat kerran Ilmari ja kaksi kertaa Heikki. Syöttäjiä olivat Ilmarin maaliin Lassi ja kahteen Heikin maaliin Eeli ja Lassi. Ottelun kolmannen erän loppu oli hyvää taistelua ja tasoitusmaalikaan ei kovin kauaksi välttämättä jäänyt. Jossittelu on kuitenkin turhaa. Hyvän ottelun päätösnumerot jäivät tilanteeseen 4-5.

Ei liveseurantaa


   

   

   

   
Lisää uutisia
Panthers Järvenpää ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat