Esittely
Ottelutilastot
BBU07 - Panthers
2020-2021 - 2007 - Treenipelit syksy 2020
Klo 18:00 Klondyke kenttä 2
13
Syy

Ennakkoinfo


Kauden avaava treenipeli Keravan mustarastaita vastaan

Otteluennakko


Pitkä odottaminen on vihdoin päättymässä ja päästään vihdoinkin itse asiaan. Keravalla ollaan jo pidempään ihmetelty, että mikä ihmeen ääni kuuluu pohjoisesta. Äänihän on pikkupanttereiden karjuminen ja kynsien raapiminen teräväksi. Joukkue on kesällä nähty useampaan kertaa kiertämässä Terholan pururataa ja jokainen sinne jätetty hikipisara näkyy kentällä isona liikkeenä. Lisäksi valmentajan piiskaamat lihakset näyttävät suuntaa ja antavat vauhtia pelitapahtumiin.

Joukkue on hyvälllä ilmeella liikkeellä ja muutama perusrunkoon tullut lisäys on selkeästi vahvistanut joukkueen jo ennestään kovaa tekemistä. Pallo siirtyy keskiympyrään aloitusta varten kello 18.00 ja koronarajoituksista johtuen paikalle otamme vain 50 ensimmäistä. Rajoituksesta johtuen liput ovelta ilmaiseksi.

Ensimmäinen peli paketissa


Taisto on tauonnut ja sakot maksettu. Ottelu itsessään oli hyvännäköistä salibandya ottaen huomioon, että edellisen kerran on pelattu noin seitsemisen kuukautta sitten. Ottelun alusta asti pantterit olivat iloisella pelipäällä ja tilkanteitakin saatiin luotua. Valitettavasti ainoa tilastoja täytellyt joukkue oli kotijoukkue Blackbirds. Ensimmäisen erän loputtua oli tulostaululla musertavat 3-0 lukemat.

Toiseen erään lähdettiinkin valmennuksen pienen palautepuheen jälkeen hakemaan perustekemisen kautta 0-0 tulosta. Joukkue päätti näyttää mistä heidät on tehty ja puolesta kentästä pienellä maskilla varustettu veto painuikin maalivahdin taakse. Artistina Lassi maalini ei syöttöjää löydetty. Samassa vaihdossa maaliverkkoja heilautettiin uudemman kerran, kun vauhdikkaasti pelannut Elmeri pääsi tinttaamaan Lassin hyvästä passista kavennuksen 2-3. PIeni hyvänolon tunne valtasi mielet ja kotijoukkue rankaisi pienen ohipelaamisen jälkeen tilanteeksi taas kahden maalin eron 4-2.

Kolmanteen lähdettiin hakemaan jälleen perusvarmaan 0-0 peliä. Ikävä kyllä kotijoukkue rankaisi erän alussa lukemiksi 5-2. Päät eivät painuneet, vaan Heikki ohitti kulmassa vastustajan pakin ja sai syötettyä maalin eteen Ilmarille, joka latoi varmasti loppulukemat 5-3 tauluun. Loppuerä pelattiin sinänsä hyvää peliä. Molemmille siunaantui hyviä paikkoja lisätä maaleja, mutta kotijoukkue päätti laukoa Kasimirin syliin ja pikkupantterit lähinnä maalin takana olevaan seinään.

Lopulta kopissa kaikui aavistuksen alavireinen Ukko-Nooa. Tästä kuitenkin jatketaan iloisella mielellä treenausta ja pian päästäänkin vierailemaan Mäntsälässä.


   

   

   

   
Lisää uutisia
Panthers Järvenpää ry
«  Huhtikuu   »
Kategoriat