Panthers Gold valmistautumassa kauteen 2020-2021 kesätreeneillä
24.5.2020 21:31 Uutisointi / Gold 5D

Panthers Goldin General Manager Sami Savolainen (vas.), pelaajakoordinaattori Miika Kolehmainen (kesk.) sekä päävalmentaja Jussi Hoikka (oik.)

Panthers Gold valmistautuu paraikaa kauteen 2020-2021. Vallitsevien poikkeusolojen johdosta joukkueharjoittelu on ollut pitkään keskeytyneenä ja joukkueen nuorempi osasto on saanut rauhassa hoitaa opiskeluihin liittyvät velvoitteet alta pois. Kesäkuun alussa päästään kuitenkin annettujen ohjeistusten mukaisesti käynnistelemään alle 50 hengen ryhmissä tapahtuvat lajiharjoitukset.

Joukkue tulee treenaamaan aluksi kerran viikossa Järvenpään lukiolla keskiviikkoisin 20:00-21:00, jonka lisäksi hyödynnetään lähialueiden ulkoliikuntapaikkoja kuten esimerkiksi Järvenpään Liikuntahallin takaa löytyviä monilajikenttiä.

Joukkueen viime kauden rungon muodostanut 2001-syntyneiden ikäluokasta enemmistö suorittaa varusmiespalveluksen tulevan kauden aikana, joten tulevan kauden rosterin kasaaminen on työllistänyt joukkueen taustavoimia koko kevään ajan. Joukkueen GM Sami Savolainen sekä päävalmentaja Jussi Hoikka ovat kuitenkin luottavaisin mielin lähdössä syksyn sarjapeleihin. Pelaajakoordinaattori Miika Kolehmainen vahvistaa asian. "Vaikka osa pelaajista on ilmoittanut sitoutuvansa vain syyskaudelle varusmiespalveluksen johdosta, niin kokonaistilanne näyttää hyvältä. Varsinkin tulevan kauden B-ikäluokan kanssa on tarkoitus tehdä tiiviimpää yhteistyötä, josta on hyötyä molemmille joukkueille."

Pelaajahaku joukkueeseen on edelleen käynnissä, joten muutamalle kiinnostuneelle kokeneemmalle pelimiehelle on tarjolla näyttöpaikkoja. Päävalmentaja Jussi Hoikan mukaan viime kauden sarjanousu on toistettavissa, mikäli ennen kauden alkua saadaan ehjä harjoituskausi ja hyvä nousujohteinen pelitavan omaksuminen jatkumaan. Työn ja treenin määrä on toki tiedossa. Silti hymy on herkässä kun reikäpallo saa kyytiä ulkokentällä. "Polte takaisin kaukaloon on kova.", toteaa GM Savolainen ja latoo uuden sarjan palloja kohti maalia peittävää harjoitusmaalivahtia.   
Lisää uutisia
Gold 5D
«  Huhtikuu   »
Kategoriat