Pojat -04 Black (kilpa), kaudella 2017-2018 D1-kilpasarjassa

21.8.2017

-04 Black kilpajoukkueemme on uudistunut jonkin verran alkavalle kaudelle.

Joukkueessamme pelaa yhteensä 16 kpl (14+2) innokasta kilpapeluria.

Kesäharjoituksissa aloimme välittömästi hitsaamaan uutta ryhmäämme yhtenäiseksi tiimiksi ja nyt kaukalovuorojen alettua elokuussa tuntuu, että pojat puhaltavat jo erittäin hyvin ns. yhteen hiileen. Joukkueemme harjoittelee tällä kaudella 3 krt viikossa yhteisesti, jonka päälle omatoimiharjoitukset ja pelit. 

Syksyn pelit aloitetaan elo-syyskuun vaihteessa parilla harkkamatsilla, jonka jälkeen käymme hakemassa lisää tuntumaa Turun turnauksessa 9-10.9. sekä Tupla Cupissa 23-24.9.

Tämän jälkeen suuntaamme katseemme kivikovaan Etelä-Suomen aluesarjaan.

Tervetuloa kannustamaan iloista pantteriryhmäämme!!


11.4.2017

Joukkueemme sarjakausi on nyt saatu pakettiin ja edessä on vielä kauden päättävä yhden päivän turnaus Hämeenlinnassa sunnuntaina 7.5.

Kevään eliittisarjassa saimme vastaamme pääkaupunkiseudun suurseurojen ykkösniput ja sitä myöden kyyti oli paikoin melko vauhdikastakin. Tällä kaudella emme eliitin kärkipeleihin yltäneet, mutta itsessään eliittisarjassa pelaaminen on joukkueellemme kuitenkin jo muodostunut toistuvaksi tasoksi, joten olemme siinä mielessä omaan tasoomme tyytyväisiä. Kehitysaskeleita kuitenkin haetaan jokaiselle kaudelle.

Järjestämme tänä keväänä katsastustilaisuuden joukkueeseemme/seuraamme ensi kaudeksi haluaville pelureille.

TRY OUT - tapahtuma tai kuten me positiivisesti sanomme, Try In - tapahtuma joukkueemme osalta pidetään toukokuussa seuraavasti:

- MA 8.5. Liikuntahalli (Järvenpää) klo: 19.15-20.30

- KE 10.5. Klondyke (Kerava) klo: 19.30-20.30

Lisätietoja voi kysellä valmennukseltamme tai jojolta (kts.alhaalta). Kysy rohkeasti!

 

Aiemmin:

Panthers Järvenpään -04 Black kilpajoukkue sijoittui syksyn alkusarjassa hienosti kolmanneksi ja pelaa kevään 2017 Etelä-Suomen alueella eliittisarjassa. 

Joukkueemme harjoittelee yhteisesti 3krt/vko, jonka lisäksi omatoimiset harjoitteet ja pelit. Osallistumme perinteisesti muutamiin turnauksiin kauden aikana. Harjoittelu kilpajoukkueessamme on tavoitteellista, kuitenkaan hauskuutta unohtamatta. Pelaamme myös harjoitus-/ystävyysotteluita erittäin mielellään, kysy rohkeasti! Joukkueemme on tiivis, iloinen, reipas ja paljon aikaansaava ryhmä, joka on motivoitunut treenaamaan ja kehittymään salibandyn parissa. 

Jos haluat itsellesi pelillisiä haasteita tai olet vaikkapa juuri muuttanut paikkakunnalle ja haluaisit pelata kilpatason joukkueessa, otathan yhteyttä valmennukseen tai jojoon, kiitos.


Alla hiukan aiempia tapahtumiamme..

SYKSY 2015 (29.12.2015):

Joukkueemme peli kehittyy jatkuvasti, eteenpäin mennään ja saavutimmekin alkusarjassa upeiden pelien jälkeen hienon 3.sijan, varmistaen paikan kirkkaasti kivikovaan eliittisarjaan kevätkaudeksi.

Vuodenvaihteessa pelaamme taas perinteisen HFC-turnauksen kilpasarjassa, joka toimii hyvänä starttina kevään koville väännöille. Tervetuloa kannustamaan joukkuettamme peleihin!


Kertausta vielä viime kaudelta:

Kausi lähes paketissa (5.5.2015):

Sarjapelit olivat tiukkoja. Syyskaudella tuli selväksi, että jouduimme pahimpaan mahdolliseen lohkoon ja sitä kautta eliittisarja keväälle jäi saavuttamatta. Kevätkausi välisarjassa kului kuitenkin hienosti ja noususuhdanteessa, poikien saavuttaessa sarjassa lopulta hienon kakkostilan! Kaudelle haetaan vielä kivaa ja mielenkiintoista lopetusta sekä kansainvälistä tuulahdusta etelänaapuristamme, Tallink Floorball Cupista toukokuun loppupuolella.

Sen jälkeen alammekin keskittyä tulevaan. Ensi kaudella treenaamme 3krt/vko + pelit. Alkavana kesänä tulemme myöskin treenaamaan hiukan säbäkaukalossa muun oheisharjoittelun rinnalla, jotta syksyllä olemme iskussa. Joukkueemme mahdollisesti kasvaa muutamalla pelaajalla tulevalle kaudelle ja otamme myöskin testiin uusia kilpapelaajia muista seuroista, jos halukkuutta löytyy pelata pantteriperheessämme. 

Jos olet kiinnostunut pelaamaan kehittyvässä kilparyhmässämme, otathan joukkueenjohtoon tai valmennukseen yhteyttä, kiitos. 

#GoPanthersGo

 

Pelaajat:

 1. Eetu Mäkinen (1) MV
 2. Matias Virta MV
 3. Ville Pyykkönen (88)
 4. Taavi Taipalkoski (2)
 5. Aleksi Vainio (61)
 6. Eeli Pekkala (12)
 7. Joona Lääkkö (81) 
 8. Leevi Immonen (50)
 9. Niilo Uusitalo (30)
 10. Janne Pirttijärvi
 11. Miko Rannisto (44)
 12. Oskari Luostarinen (77)
 13. Joona Korhonen
 14. Joonatan Kylliäinen
 15. Viljo Alho (8)
 16. Max Von Becker

Päävalmentaja: Jari Mäkinen, puh. 041 440 1665, s-posti: jari.makinen(@)pentisol.fi 

Apuvalmentaja: Mikko Taipalkoski, s-posti: mikko.taipalkoski(@)kolumbus.fi

Joukkueenjohtaja: Topi Luostarinen, s-posti: topi.luostarinen@gmail.com  (varalla Petri Vainio)

Rahastonhoitaja: Timo Pirttijärvi

Huoltaja: Virpi Pekkala